Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σαγανάκι φέτα

Φανταστικό όρεκτικο με σουσάμι.


Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ. φέτα 
  • 1 αυγό
  • 2 φλιτζανάκια σουσάμι
  • Ελαιόλαδο
  • λεμόνι

Πώς το κάνουμε:

  1. Απλώνουμε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο.
  2. Κόβουμε τη φέτα  σε χοντρά κομμάτια 2 δαχτύλων και την βυθίζουμε πρώτα στο αυγό και μετά στο σουσάμι.
  3. Πιέζουμε το σουσάμι και στις δύο πλευρές για να κολλήσει.
  4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
  5. Τέλος, μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, γύρισε την από την άλλη πλευρά και ρίχνουμε το λεμόνι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να προσθέσετε στην φέτα και μέλι πριν το τηγάνισμα. Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου